Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Over Inspectron

Over INSPECTRON camera inspections

INSPECTRON is dé onafhankelijke en betrouwbare partner in het uitvoeren van industriële camera-inspecties en endoscopie volgens NEN EN ISO 9712. Omdat wij veiligheid van mens en product zeer belangrijk vinden, is INSPECTRON camera inspections BV gecertificeerd conform VCA*.

Doordat wij beschikken over een uitgebreid scala aan (video-)endoscopen en camerasystemen, uitgerust met de meest recente technologie, is onze service inzetbaar binnen een grote diversiteit aan toepassingen.

Visuele camera inspectie

Door middel van camerasystemen maken wij de inwendige conditie van uw procesinstallatie zichtbaar. Hiermee geven wij duidelijkheid over de werkelijke toestand van de (proces)installatie en de noodzakelijkheid van eventuele vervanging, reparatie en/of reiniging. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld slechts een klein deel van de leiding vervangen dient te worden, in plaats van de volledige lengte. Tevens kan bepaald worden of reparatie direct noodzakelijk is of kan worden uitgesteld. 

Met andere woorden wordt het onderhoud, door het uitvoeren van camera inspectie, een stuk efficiënter en tegelijkertijd minder kostbaar.

Wilt u direct een vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt en vraagt u zich af of ook uw bedrijf, door middel van onze inspectietechnieken, de conditie van de installaties kan waarborgen op een veilige en efficiënte wijze. Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u op locatie vertellen wat de voordelen van camera inspectie zijn voor uw bedrijf.

Direct contact opnemen

Onze opdrachtgevers