Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Camera systemen > Crawler camera-inspectiesystemen

Crawler camera-inspectiesystemen

Door zijn draaibare camerakop (pan & tilt) en zijn krachtige 4x4 aandrijving is het crawler inspectie camera systeem uitermate geschikt voor het efficiënt inspecteren van grotere leidingen (vanaf 100 millimeter) over grotere lengtes. Het compacte gemotoriseerde camerasysteem is waterdicht en toepasbaar in explosieveilige (Ex ATEX Zone 1) situaties.De automatische kabeldrum is voorzien van 250 meter lichtgewicht kabel. De bedieningsunit geeft de mogelijkheid om zowel de crawler als ook de camera nauwkeurig op afstand te bedienen. Door middel van de geïntegreerde zoomfunctie kunnen de kleinste details in beeld gebracht worden. De beelden worden live weergegeven op een 8" beeldscherm en op video vastgelegd.

Ook op plaatsen die niet-toegankelijk zijn met een inspectievoertuig, kunnen we met onze mobiele kabeldrum leidingen tot 200 meter met het crawler camerasysteem inspecteren.

Wilt u weten of uw (proces-)leidingen of (proces-)installatie met behulp van crawler camera-inspectiesystemen geïnspecteerd kunnen worden?

Direct contact opnemen

Onze opdrachtgevers