Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Camera inspectie > Leidinglokalisatie

Leidinglokalisatie

Het zou eigenlijk niet mogen gebeuren, maar toch komt het regelmatig voor. Bij het renoveren van een oud gebouw of fabrieksterrein zijn de oude installatie- en/of werktekeningen niet meer te vinden. Of bij het overnemen van een groot bouwproject tijdens een faillissement of van een op non-actief gestelde aannemer of installateur, worden niet alle tekeningen overgedragen en is de vraag: “Waar gaan die leidingen toch heen?”. 

Daar hebben wij het antwoord op. Door een speciale camera met een in de camerakop ingebouwde sonde, kunnen wij de leiding lokaliseren. Zo wordt het verloop en de diepte van de leiding in kaart gebracht. Omdat wij werken met een camera, zien wij ook tegelijkertijd de conditie van de leiding en kunnen we u daarover adviseren. Uitsluitend voor bedrijven en verzekeraars.

Direct een medewerker spreken?

035 - 5267 535 

Camera inspectie

Doordat wij werken met een camera met een sonde, verschaffen we zekerheid over het verloop en het eindpunt van de leiding. Een verstopping van een leiding wordt niet per abuis aangezien voor het eindpunt. Door het gebruik van de camera wordt de werkelijke situatie in beeld gebracht.

Soorten leidingen

Met leidinglokalisatie kunnen we de volgende leidingen opsporen:

  • Mantelbuizen
  • Drainage leidingen
  • Procesleidingen
  • Transportleidingen

Kortom, alle toegankelijke leidingen waarvan onduidelijk is hoe ze verlopen.

Grondwerkzaamheden

Voor het starten van grondwerkzaamheden op een terrein is het verstandig precies vast te stellen waar leidingen lopen. Zelfs wanneer er goede tekeningen zijn, kan de werkelijke situatie net anders zijn geworden in de loop der jaren. De werkelijke ligging, zowel horizontaal als verticaal, kan daardoor zijn veranderd. Met leidinglokalisatie van INSPECTRON krijgt u een exact beeld.

Wilt u direct een vrijblijvend advies over leidinglokalisatie?

035 - 5267 535 

Onze opdrachtgevers