Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Camera inspectie > Monitoring

Monitoring

Procesinstallaties moeten in veel gevallen voldoen aan strenge wettelijke eisen. Dit geldt voor nieuwbouw maar ook voor bestaande installaties. Inzicht in de conditie van constructies en materialen is daarom noodzakelijk. Door monitoring uit te voeren met behulp van camerasystemen, heeft u een belangrijke troef in handen voor het behoud van uw installatie en voor het optimaliseren van uw onderhoudsproces. Uitsluitend voor bedrijven en verzekeraars.

Monitoring kan eenvoudig en met minimale tijdsinzet via regelmatige camera-inspectie van uw installatie worden uitgevoerd. Zo houden wij het verloop van de conditie van de installatie nauwlettend in de gaten. Slijtage en/of vervuilingsgraad op langere termijn, zijn zo goed in kaart te brengen.

Direct een medewerker spreken?

035 - 5267 535 

NDO/NDT inspectie methodiek

Met behulp van deze Niet Destructieve Onderzoek methodiek (NDO/NDT) methodiek brengen we de kritieke plekken in kaart. In onze monitoringprogramma's (als stand-alone of als onderdeel van een groter inspectieplan) vergelijken we beelden van verschillende momenten een-op-een met elkaar. Zo kunnen we de ontwikkelingen van de kritische plekken binnen een bepaald tijdsbestek in de gaten houden. Dit geeft u een duidelijke inzage in de te verwachten levensduur van uw installatie. Doeltreffend preventief onderhoud zorgt ervoor dat de continuïteit van uw productie wordt gewaarborgd. Uw voordeel: een ononderbroken productieproces, verhoogde veiligheid en besparing op OPEX.

Kennis en kunde

Onze gekwalificeerde NDO specialisten zetten hun kennis en kunde in om uw onderhoudsproces te optimaliseren. INSPECTRON zorgt met behulp van moderne apparatuur, hoogopgeleide inspecteurs en bewezen processen voor een hoge betrouwbaarheid. Wij voeren het onderzoek niet alleen uit, maar beschikken ook over technische en adviserende expertise om met de onderzoeksresultaten de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw installaties te vergroten.

Wilt u direct een vrijblijvend advies over monitoring?

Direct contact opnemen

Onze opdrachtgevers