Direct contact? Bel: +31 (0)35 526 75 35

Home > Camera inspecties

Visuele camera inspecties

Visuele inspectie (VT) is een van de meest efficiënte Niet Destructief Onderzoek (NDO / NDT) methoden, omdat het snel en eenvoudig toepasbaar is. Het gebruik van camera's en endoscopen heeft de toepasbaarheid van visuele inspectie vergroot.

Door de kennis en ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan, zijn wij het gebruik van endoscopen en camera’s in diverse toepassingen gaan ontwikkelen. Zodoende hebben wij een aantal specialisaties ontwikkeld die toepassing vinden in diverse takken van de industrie. Hierdoor kunnen we dan ook zeggen dat wij dé onafhankelijke en betrouwbare partner zijn op het gebied van endoscopie en camera-inspecties en zien in elke opdracht een uitdaging.

Het brede assortiment aan endoscopen en camera-apparatuur stelt ons in staat de meest uiteenlopende inspecties te kunnen doen. Onze ervaren medewerkers zijn gemotiveerd en toegewijd en staan dag en nacht voor u klaar. Uiteraard wordt u ter plekke geïnformeerd en kunt u ook live meekijken. Een uitgebreide rapportage maakt de service compleet.

Onze opdrachtgevers