Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Branches > Waterbedrijven

Waterbedrijven

Waterbedrijven

Zuiver en schoon drinkwater is een primaire levensbehoefte. Tijdens het zuiveringsproces wordt de kwaliteit van het leidingwater dan ook stap voor stap gecontroleerd conform de regelgeving van de Nederlandse Overheid (Europese drinkwaterstandaard) en de World Health Organisation (WHO).

Om de hoge kwaliteit van het water te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat de staat van het leidingnetwerk goed is. Er worden dan ook vaak gedeelten van de leidingen vervangen. Na reparatie van deze leidingen, worden deze onder hoge druk gespoeld.

Industriële camera-inspectie

Met behulp van camera-inspectie kunnen de kwaliteit van de reparatie en de effecten van het schoonspoelen nauwkeurig in beeld worden gebracht. Hiermee kan worden vastgesteld of de reparatie conform de gestelde eisen is uitgevoerd.

Ook bij de opleveringscontrole (commissioning) van nieuw aangelegde drinkwaterleidingen is de inzet van drinkwaterleiding inspectie onmisbaar geworden. Uiteraard is ook hierbij het in acht nemen van de hygiëne uiterst belangrijk.

INSPECTRON beschikt over speciale inspectie apparatuur die uitsluitend wordt ingezet voor hygiënische toepassingen. Deze systemen worden gescheiden opgeslagen en zowel voor als na het gebruik ontsmet en gereinigd.

Meer informatie over camera inspecties voor de waterbedrijven?

Wilt u weten wat INSPECTRON voor uw bedrijf kan betekenen met het oog op hygiënische camera inspecties, neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf te informeren.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers