Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Branches > Offshore

Offshore

Offshore

Met het oog op de veiligheid en het milieu, worden hoge eisen gesteld aan de petrochemische industrie. Om aan deze eisen te voldoen, dienen de installaties regelmatig te worden onderzocht op gebreken en slijtage. Het gebruik van camera's in deze tak van de insdustrie is dan ook niet meer weg te denken. Met behulp van industriële camera apparatuur kunnen diverse installaties worden onderzocht zoals bijvoorbeeld:

  • Tanks
  • Wellheads
  • Kleppen
  • Exchangers
  • Scrubbers
  • Process leidingen
  • Separators
  • Drums
  • Etc.

Industriële camera inspecties

Bij het keuren of herkeuren van de procesinstallaties zijn de diverse NDT/NDO inspectie methodes crusiaal voor het behoud van de installatie. INSPECTRON camera inspections BV voert aan de hand van de PED richtlijn (Pressure Equipment Directive) industriële camera inspecties en wanddiktemetingen uit om de installatie zowel inwendig als uitwendig in beeld te brengen.

Bij het opsporen van vervuiling en verstoppingen is camera inspectie een gerichte inspectie methode, omdat de inpact op het productieproces en de installatie klein is. Vanuit een kleine opening in het systeem kan de oorzaak van bijvoorbeeld flowafname gelokaliseerd worden en gericht onderhoud op de installatie worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de productiestilstand beperkt en dienen alleen de getroffen leidingen gedemonteerd te worden.

Preventieve camera inspecties

Om in de toekomst problemen te voorkomen voert INSPECTRON camera inspections BV ook commissioning op nieuwbouw installaties uit. Hierdoor wordt de kwaliteit van de installatie gegarandeerd en neemt het risico op dure productieuitval in de toekomst af. Dit niet om de installateur te controleren maar om gezamelijk de kwaliteit te waarborgen. INSPECTRON camera inspections BV beschikt over diverse camera apparatuur die ingezet kan worden in zowel ATEX als non-EX situaties. Omdat kwaliteit geen grenzen kent, staan onze inspecteurs wereldwijd voor u klaar.

Meer weten over offshore industriële camera inspecties?

Wilt u weten wat INSPECTRON voor uw bedrijf kan betekenen met het oog op industriële camera inspecties, neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf te informeren.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers