Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Branches > Energie- en nutsbedrijven

Energie- en nutsbedrijven

Energie- en nutsbedrijven

Bij energiecentrales is men zich steeds meer bewust van de inzetbaarheid van camera-inspecties. Regelmatig worden wij ingezet voor diverse toepassingen binnen deze sector. Zo inspecteren wij, in samenwerking met een NoBo (Notified Body, voorheen het stoomwezen), onder andere condensatoren, stoomleidingen en stoomketels in elektriciteitscentrales.

Ook wordt onze expertise regelmatig door waterbedrijven ingezet. Zo controleren wij hoofdwaterleidingen en toe- en afvoerleidingen van grootgebruikers. Dit onder andere in geval van een calamiteit zoals drukverlies, vervuiling en/of lekkages, maar ook bij een reguliere shut-down van de installatie inspecteren wij waterleidingen preventief. Eventuele problemen kunnen op deze manier voortijdig worden ontdekt.

Enkele inspecties die wij in deze branche uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Warmtewisselaarinspectie
  • Stoomketelinspectie
  • Koelwaterleidinginspectie
  • Afvoerleidinginspectie
  • Drinkwaterleidinginspectie

Meer informatie over camera inspecties voor energie- en nutsbedrijven?

Wilt u weten wat INSPECTRON voor uw bedrijf kan betekenen met het oog op industriële camera inspecties, neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf te informeren.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers