Direct contact? Bel: +31 35 - 5267 535

Home > Branches > Bouw en utiliteitsbouw

Bouw en utiliteitsbouw

Bouw en utiliteitsbouw

Voor bouwkundige inspecties wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze expertise op het gebied van camera-inspecties. In de traditionele bouw, de utiliteitsbouw maar zeker ook in de civiele techniek is de inzet van video-endoscopen en camerasystemen voor inspectie zeer effectief gebleken.

Niet Destructieve Onderzoek (NDO/NDT) methode

Ruimtes die niet of nauwelijks toegankelijk zijn, kunnen door middel van deze Niet Destructieve Onderzoek (NDO/NDT) methode onderzocht worden. Zo kunnen bijvoorbeeld moeilijk verklaarbare lekkages opgespoord worden zonder grove schade aan de constructie toe te brengen.

In de civiele techniek zijn er talloze toepassingsmogelijkheden. Uiteenlopend van de inspectie van mantelbuizen en HWA's tot de inspectie van de lagers en leidingstracés in sluisdeuren of waterkeringen. De inzet van camera-inspectie en endoscopie is hiermee een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsbewaking geworden.

Camera inspecties

Ook het inspecteren van sprinklerinstallaties en brandwaterleidingen kan met behulp van camera-inspectie en endoscopie worden uitgevoerd. Corrosie in de leiding kan tot verstoppingen leiden, waardoor de sprinkler niet meer optimaal werkt met alle mogelijke gevolgen. Regelmatige inspectie van de sprinklerinstallatie voorkomt onnodige kosten en waarborgt de veiligheid.

Meer informatie over bouwkundige camera inspecties?

Wilt u weten wat INSPECTRON voor uw bedrijf kan betekenen met het oog op bouwkundige camera inspecties, neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf te informeren.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers