Direct contact? Bel: +31 (0)35 526 75 35

Home > Camera inspecties > Spouwmuur- / kruipruimte inspectie

Spouwmuur- / kruipruimte inspectie

“Water stroomt waar het niet gaan kan”. Het kan het zo maar gebeuren dat op de muur een grote vochtplek ontstaat. Dit komt dikwijls door een spouwanker dat toch contact met buiten maakt, waardoor er water in de constructie komt. Omdat dit water overal vandaan kan komen is het lastig de constructiefout op te sporen.

De inzet van Niet Destructief Onderzoek (NDO/NDT) is in dit geval de meest ideale oplossing. Wij kunnen met behulp van een endoscoop in uw spouwmuur kijken. Door het aanbrengen van kleine gaatjes (in de voegen) verschaffen wij ons toegang tot de spouw, zonder dat er grote en dure herstelwerkzaamheden aan de muur hoeven te worden gedaan na de inspectie.

Niet Destructief Onderzoek (NDO/NDT)

Door middel van dezelfde techniek kunnen wij ook in niet-toegankelijke kruipruimtes kijken op zoek naar lekkage, gebreken aan de constructie of de fysieke staat van eventuele leidingen en kanalen die in de kruipruimte liggen, en deze in beeld brengen. Ook kunnen we, bij op zand gestorte keldervloeren, op dezelfde wijze constateren of de onderliggende zandlaag niet is verzakt of verschoven. Door de gehanteerde methode blijft ook hier de schade beperkt en is gemakkelijk te repareren.

Wilt u direct een vrijblijvend advies over spouwmuur- / kruipruimte inspectie?

Direct contact opnemen

Onze opdrachtgevers